У Росії компанія Вімм-Білль-Данн, яка контролюється американською корпорацією PepsiCo, зареєструвала новий бренд - "Печалька".

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"На ринок під цим брендом може вийти широкий спектр товарів - від молочних продуктів до підгузків", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: До Росії не пустили тонну контрабанди кубиків Рубіка

Бренд зареєстрували відразу по декількох класах товарів. Під маркою "Печалька" компанія хоче виробляти півсотні категорій товарів, згідно заявки у Роспатент.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Серед них - мінеральна вода, лікарські льодяники, дитяче харчування і сухі суміші, вітаміни, медичні сиропи, підгузники, молоко, кумис, згущене молоко, кефір, молочні коктейлі, масло, ряжанка, сметана, сири, газована вода, квас, соки та інші безалкогольні напої.

У прес-службі російського відділення PepsiCo підтвердили, що такий бренд реєструють, але від додаткових коментарів відмовилися.