У Дубаї з'явилися незвичайні пальми. Спеціальні штучні рослини можуть зарядити телефон і "розсіюють" на 100 метрів довкола безкоштовний Wi-fi.

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів розставили по всьому місту технопальми, які оснащені сонячними батареями. Про це повідомляє The Daily Mail.

Весь день пальми "збирають" сонячну енергію для того, щоб кожен бажаючий зміг зарядити телефон або планшет. На одному такому дереві є вісім точок для зарядки гаджетів.

При цьому, за словами представників компанії Smart Palm, які встановили в місті ці пристрої, вони заряджають батареї мобільних удвічі швидше за звичайні домашні зарядки.

А ще технопальми обладнані камерами відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Читайте також: Компанія Xiaomi випустила смарт-кросівки

Невдовзі також звичайні sim-Карти можуть зникнути через те,що стануть непотрібними. Від них хочуть позбутись два найбільші виробники мобільних пристроїв у світі - Apple і Samsung. Замість цього вони планують упровадити технологію e-SIM, яка дозволить перемикатися між мережами операторів, якщо вибрати пункти меню у смартфоні або планшеті.