Дільничного інспектора Надію Андрухів, яка постраждала від вибуху гранати під дверима опорного пункту міліції у Львовы, відправили на лікування до Ізраїлю.

Про це повідомили прес-служба Головного управління МВС у Львівський області.

Поранених у лікарні швидкої допомоги міліціонерів відвідав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час робочої поїздки до Львова. Він запевнив матір пораненої Надії, що її доньку цього ж дня відправлять на лікування до Ізраїлю.

Так само держава не залишить без опіки 13-річного сина правоохоронця. Хлопчик страждає від дитячого церебрального паралічу, він інвалід другої групи.

У прес-службі зазначили, що дитина перебуватиме в лікувально-оздоровчому закладі стільки, скільки буде потрібно для реабілітації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: У Львові теракт могли влаштувати імітатори "Правого сектору" - Аваков

Реанімобіль доставив потерпілу у Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького. Звідти її спеціальним рейсом відправили до Ізраїлю у супроводі бригади медиків. Вони прибули за нею із цієї країни.

Нагадаємо, 14 липня у Львові два теракти скоїли проти працівників міліції. В результаті постраждали 24-річний та 31-річна дільничні інспектори. Їх у вкрай важкому стані доставили до Львівської міської лікарні швидкої допомоги. Лікарям вдалося перемогти у боротьбі за їхнє життя. Особливо постраждала жінка-міліціонер. Вибухом їй відірвало ногу, лікарям також довелось видалити нирку та селезінку.