Прикордонники підключили авіацію для того, щоб знайти нелегальних копачів бурштину. Так за один день їм вдалося виявити одразу чотири місця незаконного видобутку "сонячного каміння".

Державна прикордонна служба суттєво посилила заходи з протидії незаконному видобутку та контрабанді бурштину. Щоб активніше прочісувати територію у пошуках зловмисників, які незаконно видобувають бурштин, відомство залучило до моніторингу малу авіацію.

Так, вчора в рамках спецоперації "ЗУБР-2015" та оперативно-профілактичних заходів "Бурштин" змогли обстежити 373 км у районах Луцького та Житомирського загонів. І це дало свої результати – виявили чотири місця незаконного видобутку бурштину в районах населеного пункту Володимировець, Дубровиця, Устинівка та Обище.

Читайте також: Сумські прикордонники затримали 10 машин з російським спиртом

Зараз правоохоронці встановлюють осіб, які причетні до протиправної діяльності. А на даному напрямку виставили додаткові прикордонні наряди.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще