Російських бойовиків обстріляли позиції нашої армії на схід від Маріуполя з артилерії та мінометів. Є загиблі з нашого боку.

Терористи "ДНР" спробували прорватися на маріупольському напрямку. Про це повідомляє портал 0629 із посиланням на прес-офіцера сектора "М" Ярослава Чепурного.

Так, в ніч на 18 липня диверсійно-розвідувальна група терористичної організації "ДНР" зробила спробу прорватися у районі села Лебединське. Але українські військовослужбовці відбили напад. Тоді по позиціях ВСУ раптово був відкритий інтенсивний вогонь.

Бойовики застосували артилерію тричі, міномети 120 і 82 мм чотири рази і стрілецьку зброю три рази. Внаслідок цього загинули українські військовослужбовці, але поки про подробиці загибелі наших вояків невідомо.

Читайте також: У Комсомольську сепаратисти заблокували патруль місії ОБСЄ

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За словами Чепурного, найбільш інтенсивний обстріл був у районі Гранітного. Він вівся з САУ152 мм протягом півтори години.

Нагадаємо, в п'ятницю увечері та цієї ночі російські терористи знищували з мінометів і танків житлові квартали Авдіївки. Були вбиті два мирних мешканця.