В Росії всьоме з початку цього літа зазнав краху військовий літак. Військово-транспортний літак Ан-12 приземлився у Челябінську повз злітно-посадочної смугу і зазнав пошкоджень.

Про це повідомив "Інтерфакс", посилаючись на джерело в екстрених службах.

За даними джерела, військовий літак летів на аеродром "Чкаловський".

Над Челябінською областю у нього відмовив один, а згодом й другий двигун. Екіпаж, за його словами, прийняв рішення про екстрену посадку на аеродромі "Баландино", що в Челябінську.

"Літак не зміг здійснити посадку на злітно-посадкову смугу, а приземлився паралельно на грунт, втупившись у нього носом і загруз", - повідомило джерело.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Внаслідок аварійної посадки ніхто не постраждав. Однак аеропорт довелося на деякий час закрити. Через це один цивільний літак довелося направити на запасний аеродром.

Читайте также: Розбився другий за місяць російський літак Ту-95

За попередніми даними, у літака відмовили двигуни, коли блискавка вдарила у хвіст. Командир екіпажу після цього інциденту запросив аварійну посадку у Челябінську. В результаті ніхто не постраждав.

На борту військового борту перебували п'ять членів екіпажу та п'ять пасажирів.