Губернатор Кіровської області РФ Микита Бєлих розкритикував свою колишню помічницю Марію Гайдар за рішення переїхати в Україну і стати помічником голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

"Її рішення я не підтримую і вважаю неправильним, про що говорив їй. Переходити на роботу до людей, ставлення яких до нашої країни і нашого народу відоме і є різко негативним, сприймається як протиставлення себе не просто владі, а й всім росіянам. І навіть ті складнощі, які у неї були в Росії, зокрема й з самореалізацією, не є достатньою підставою для такого рішення", - написав Микита Бєлих у своєму блозі.

Михеіл Саакашвілі повідомив у п'ятницю, 17 липня, що Марія Гайдар буде займатися питаннями реформування адміністрації та залучення іноземних інвестицій.

Читайте також: Заступниця Саакашвілі не хоче втрачати російське громадянство

До останнього часу 33-річна Марія Гайдар було главою і засновником Фонду соціальної допомоги та підтримки населення "Соціальний запит".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У 2009-2011 роках вона працювала в адміністрації Кіровської області - спочатку радником губернатора Микити Бєлих з соціальних питань, а потім виконувала обов'язки віце-губернатора з питань охорони здоров'я і соціального розвитку.

Марія Гайдар - дочка російського політика Єгора Гайдара.