Чергова партія з продуктами не потрапить до терористів "ДНР". Правоохоронці затримали вісім машин з овочами, які везли на окупований Донбас.

На Луганщині підрозділом податкової міліції "Фантом" разом з СБУ і прикордоною службою було затримано відразу вісім машин з продуктами. "Гуманітарку" везли на окуповані бойовиками території Донбасу. Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" із посиланням на прес-службу Держфіскальної служби.

"На автомобілях жителі Луганської області намагалися пересікти лінію розмежування поза офіційним пунктом пропуску. Під час огляду в автомобілях були виявлені продукти харчування, які повинні були потрапити на тимчасово окуповані території з метою реалізації. Супровідній документації на вантаж жоден з водіїв надати не зміг. Зараз нелегальний вантаж вилучений, проводиться перевірка", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Затримали контрабандистів, що перевозили мільйон гривень копійками

Як сказав перший замголови фіскальної служби Сергій Білан, "Україна не годуватиме "зелених" чоловічків, які заблукали".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще