Російська журналістка і заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Марія Гайдар заявила про свою підтримку територіальної цілісності України. Чиновниця має намір отримати українське громадянство.

"Я хочу ще раз озвучити свою позицію. Я завжди була за територіальну цілісність України, проти анексії Криму і категорично проти війни, яка ведеться на сході України", - написала Гайдар на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Заступниця Саакашвілі не хоче втрачати російське громадянство

Вона підкреслила, що неодноразово озвучувала таку позицію в Росії.

"Моя незгода з політикою і війною, в тому числі, є причиною того, що я прийшла працювати сюди і збираюся отримати українське громадянство", - додала Гайдар.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомлялося, 17 липня голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі анонсував призначення Марії Гайдар його заступником, вона буде займатися соціальною сферою.