Російська журналістка і заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Марія Гайдар заявила про свою підтримку територіальної цілісності України. Чиновниця має намір отримати українське громадянство.

"Я хочу ще раз озвучити свою позицію. Я завжди була за територіальну цілісність України, проти анексії Криму і категорично проти війни, яка ведеться на сході України", - написала Гайдар на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Заступниця Саакашвілі не хоче втрачати російське громадянство

Вона підкреслила, що неодноразово озвучувала таку позицію в Росії.

"Моя незгода з політикою і війною, в тому числі, є причиною того, що я прийшла працювати сюди і збираюся отримати українське громадянство", - додала Гайдар.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомлялося, 17 липня голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі анонсував призначення Марії Гайдар його заступником, вона буде займатися соціальною сферою.