У Черкасах через вибух авто одна людина отримала струс мозку, в іншої пошкоджені кінцівки.

Про це повідомила прес-служба МВС у Черкаській області.

"Автомобіль Audi Q7 вибухнув прямо посеред дороги, по якій він рухався. Це сталося на перехресті вулиць Ватутіна та Богдана Хмельницького", - повідомила прес-секретар УДАІ Вікторія Упир.

"Є попередні дані, що автомобіль був у русі, а потім зупинився на перехресті, вибухнула його передня частина, там, де капот", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві за добу викрали 7 автомобілів і моторолер

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В результаті вибуху постраждав водій автівки, яка їхала поруч. За попередніми даними у нього струс мозку. Власник Audi госпіталізований з ушкодженнями кінцівок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Санкція даної статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Особистість зловмисника встановлюється.