У Львові мітингувальники, які прийшлися містом з вимогою дати автономію Галичині, виявилися проплаченими сепаратистами.

17 липня у Львові невеличка купка людей вимагала дати регіону автономію. Акція тривала дуже недовго, після того, як зробили декілька фотографій, люди швидко розійшлися.

Мітинг організували нібито учасники місцевих "лівих" організацій "Галицький Яструб" та "Захист суспільства", повідомляє ZAXID.NET.

За словами очевидців, акція тривала не більше 5 хвилин. Та все одно російські пропагандистські ЗМІ написали, що "близько 300 активістів громадських організацій провели мітинг, на якому зажадали надати Львівській області автономію".

Фотографії з пікету одразу з'явилися на сайтах російських телеканалів "Lifenews" та "Россия-24". Також про це написали проросійське видання "Вести".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Акція готувалася заздалегідь. Це видно з того, що видання, які швидко підхопили новину, написали, що акція пройшла біля Львівської ОДА та нібито активісти перекрили "одну з центральних вулиць".

Вони справді подавали заявку на проведення мітингу бід ОДА, та коли там з'явилися місцеві громадяни та "Правий сектор", щоб перешкодити події, акцію провели – біля цирку.

Читайте також: Терористи "ДНР" спробували прорватися під Маріуполем

До речі, члени "Правого сектора" вистежили організаторів акції та сфотографували, як роздають гроші "активістам".

Наразі на проведення мітингу вже звернули увагу правоохоронці і встановили організаторів, які здійснювали його без відповідних заявок.