Сьогодні на Буковині прикордонники виявили 420 ящиків з контрафактними цигарками на суму майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

Як стало відомо, сьогодні міжвідомча група на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Селятин" затримала вантажний мікроавтобус з контрафактними цигарками "Viceroy".

У ході подальшої перевірки встановлено, що порушник намагався незаконним шляхом переправити до Румунії 160 ящиків на суму майже 600 тисяч гривень.

"Наразі планують передати вилучені товари компетентним органам, після чого буде встановлена їхня вартість. Триває перевірка", — йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами прикордонників сьогодні вранці спільна міжвідомча група у складі представників Держприкордонслужби, СБУ та ДФС на Закарпатті виявили ще 150 ящиків цигарок.

Читайте також: СБУ затримала двох торговців зброєю у Ірпіні (фото)

Нагадаємо, що учора на цій же ділянці прикордонники та мобільний прикордонний загін затримали двох громадян, причетних до переміщення сигарет. Документів при собі вони не мали, проте назвалися мешканцями Красноїльська. Поблизу них були 96 пакунків з сигаретами "Марбле" та "АШІМА" без акцизних марок.

Таким чином лише впродовж доби прикордонники спільно з іншими правоохоронцями виявили понад 420 ящиків цигарок, які зловмисники намагалися переправити через кордон. Сума оцінки продукції складає майже два мільйони гривень.