У Житомирської області накрили групу наркоділків, які організували у себе вдома нарколабораторію.

СБУ разом з прокуратурою зловили групу зловмисників, які виготовляли і збували синтетичні наркотики і марихуану. Ними виявилися четверо жителів Житомира, передає dzerkalo.info.

Величезні партії амфетаміну вони синтезували на хімічному устаткуванні. Свою нарколабораторію влаштували в одному з сіл, що поблизу Житомира. А компоненти для наркотиків вони привозили з-за кордону контрабандою у посилках.

Також з'ясувалося, що в приватному будинку іншого учасника угрупування влаштували теплицю для вирощування марихуани. Насіння конопель вони теж отримували поштою з-за кордону. У будинку був налагоджений повний цикл виготовлення наркотиків – обладнали цілодобове освітлення, вентиляцію і полив.

Читайте також: У Черкасах посеред дороги вибухнув автомобіль (фото)

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час обшуків правоохоронці знайшли вже підготовлені до продажу наркотики. А також нарізну і травматичну зброю, бойові гранати Ф-1, патрони.