У північно-західному містечку Такома (штат Вашингтон) у далекому 1946 році побудували будинок яскраво-синього кольору. За 9 років туди переїхала сім'я Банді з дев'ятирічним сином Тедом, який в майбутньому став холоднокровним убивцею, що позбавив життя 30 осіб. Після того, як Теда в 1989 році стратили, його мати вирішила назавжди залишити рідний дім.

Восени минулого року чоловік на ім'я Девід Траонг купив його і вирішив відремонтувати, аби потім вигідно перепродати. Його підрядник, Кейсі Клоптон, зайнявся реконструкцією будинку. Незрозумілі речі почали відбуватися з самого першого візиту Клоптона: він прийшов з 11-річною донькою, яка дуже любила допомагати батькові на об'єктах. Дівчинка із задоволенням записувала в блокнот всі зауваження татка, але на цей раз не пустотлива дівчинка була вкрай мовчазною, а слідом навіть розплакалася і Клоптону довелося разом з нею піти.

Після дівчинка розповіла, що відчувала себе в цьому будинку вкрай незатишно і їй було дуже страшно перебувати в цих стінах. Через тиждень на об'єкт приїхали працівники, які поскаржилися на ті самі "дивні" відчуття, про які розповіла дочка підрядника. Але на цьому все тільки починалося.

На початку одного з робочих днів будівельники відкрили будинок і побачили, що абсолютно всі вікна, двері, шафки і тумби відкриті. Ніхто так і не зміг пояснити, як це сталося: напередодні все перевірили і замкнули будинок, та й слідів злому або пограбування не спостерігалося. На вікні затопленого підвалу, до якого ніхто ніяк не міг підібратися, з'явився напис "Допоможіть".

Після цього у робочих постійно розряджалися, вимикалися або просто ламалися телефони, а ще через тиждень на одному з листів гіпсокартону, що лежали в спальні, вони побачили напис "Йдіть". У той же день тяжелезний комод, які троє дорослих чоловіків насилу можуть зрушити з місця, звалився сам по собі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це вже переходило за всі рамки. Схвильований Кейсі вирішив пройтися по сусідах і дізнатися, що за чортівня відбувається в цьому домі. Дізнавшись правду, Клоптон був в шоці, власне, як і брокер, і сам власник будинку. До проклятим стін викликали священика, аби той очистив енергетику будинку. Один зі служителів церкви порадив чоловікам писати священні тексти з Біблії прямо на стінах. Так будівельники і вчинили: вони писали біблійні рядки і тільки потім наносили фарбу. Дивно, але це допомогло, працівники змогли довести реконструкцію до кінця. Тільки неясно, чи надовго вистачить такої "захисту", і страшно подумати, що очікує нових власників будинку сім'ї Банді.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, як в американському передмісті камера спостереження зафіксувала дівчинку-привида.