Військовий пенсіонер з Кіровоградщини пожертвував свою пенсію на потреби АТО. Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Олександр Крієнко, колишній військовий, запевняє, що сам пішов би на фронт, але через свій вік немає змоги. Пенсіонера хвилює ситуація у зоні АТО, тому він допомагає бійцям чим може. Чоловік віддав благодійникам 1 тисячу гривень зі своєї пенсії. Для Олександра ця сума є дійсно великою.

"Про таких людей дійсно хочеться розповідати. Річ навіть не у тисячі гривень, а в тому, що чоловік підтримує бойовий дух нації. Такі вчинки доводять, що Україна є непереможною", - розповіла волонтер Тетяна Веремеєнко.

Читайте також: Пораненому бійцю з Волині не дають статус учасника АТО

Українські пенсіонери вкладають великі зусилля для допомоги українській армії. Нещодавно один літній чоловік із Закарпатської області пішов добровольцем на передову.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще