Американський мільярдер і можливий кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп каже, що сумнівається у військових заслугах сенатора Джона Маккейна.

У своїй передвиборчій промові Трамп заявив, що колишній кандидат у президенти Джон Маккейн вважається героєм, лише тому що під час війни у В'єтнамі він побував у полоні. "Але мені більше подобаються ті, хто в полон не потрапляв", - додав мільярдер, і назвав Маккейна невдахою за провал передвиборчої кампанії в 2008 році, повідомляє ВВС.

Ці вислови викликали хвилю обурення серед республіканців, до яких належать як Маккейн, так і Трамп, і від мільярдера вимагають негайних вибачень.

Під час війни у В'єтнамі Джон Маккейн служив льотчиком-винищувачем в американському війську. Він провів у полоні п'ять років після того, як його літак був збитий. Також, Маккейн вважається головним союзником України в американському сенаті. Він неодноразово вимагав надати нам військову допомогу.

Читайте також: Світ не побачив вибору "Міс США 2015" через бойкот Дональда Трампа (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дональд Трамп в червні заявив про намір висунути свою кандидатуру на виборах президента США, які відбудуться в 2016 році. Мільярдер звинуватив своїх опонентів у тому, що вони не розуміють, як ефективно керувати країною.

При цьому його висловлювання вже не вперше опиняються в епіцентрі скандалу. Раніше він заявив, що з Мексики в США нібито приїжджають ґвалтівники та інші злочинці, що коштувало йому контракту з телеканалом NBC.