В австралійських містах на цьому тижні відбувались мітинги двох різних політичних сил. Антиісламісти протестували в одних самих містах із противниками нацизму.

Сьогодні на одній із вулиць Сіднея проходили мітинги проти законів шаріату. По тій самій вулиці прихильники з ультралівими політичними поглядами влаштували свій рух. В результаті виникла бійка, внаслідок якої поліція затримала п'ятьох демонстрантів. Місцева влада змогла уникнути серйозних заворушень.

Втім, в інших містах Австралії дві протестуючі групи влаштували більш масштабні бійки. Протягом тижня поліція кілька разів заспокоювала мітингарів у Перті, Хобарті і Канберрі. У Мельбурні правоохоронці навіть застосовували сльозогінний газ.

Читайте також: Грузини протестували проти окупації Росії

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, вчора у Чехії відбувалися мітинги "за" та "проти" прийому країною нелегальних емігрантів.