В Росії розбився ще один військовий літак. Про це повідомляє ТСН.

У повітрі в машини відмовили два двигуни. Під час приземлення АН-12 пройшов повз злітно-посадкову смугу, упав на траву та зламав ніс.

Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Слідчі в аварії винуватять блискавку, що нібито влучила в хвіст машини.

Нагадаємо, що цей літак вже сьомий за кількістю російської авіації, що зазнала краху за літо.

Матеріал по темі: Розбився другий за місяць російський літак Ту-95

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

4 червня розбився винищувач МіГ-29 в Астраханській області. Це сталось через відмову техніки, обидва пілоти катапультувалися і вижили.

У цей же день фронтовий бомбардувальник Су-34 у Воронезькій області перекинувся при посадці. Пілоти повідомили, що не встигли погасити швидкістью літак викотився за межі злітно-посадкової смуги через те, що не розкрився гальмівний парашут.

8 червня стався ще один випадок падіння літака. Стратегічний бомбардувальник Ту-95МС. згорів в Амурській області: при розбігу загорівся двигун, літак викотився за межі смуги, один член екіпажу загинув від опіків, інший потрапив до лікарні.

3 липня ще один МіГ-29 розбився в Краснодарському краї через передбачуваної несправності двигуна. Пілот, начальник служби безпеки польотів авіації ЗС РФ генерал-майор Олександр Берзан, катапультувався і вижив.

6 червня у фронтового бомбардувальника Су-24М відмовив двигун в момент зльоту з аеродрому під Хабаровськом. Літак звалився в крен, обидва члени екіпажу загинули.

14 липня впав Ту-95МС, в результаті двоє загиблих.