У місті Калі в Колумбії на юнацькому чемпіонаті світу з легкої атлетики чотири українські спортсмени отримали медалі.

Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Гліб Піскунов переміг у змаганнях з метання молота. Він вже в першій спробі відправив молот на позначку рекорду чемпіонатів - 83,19 м, а в наступній лише поліпшив його - 84,91 м. Михайло Гаврилюк став другим. Втім, він встановив особистий рекорд - 78,93 м. Бронзу отримав австралієць Нед Візерлі, результат якого - 77,60 м.

Дмитро Нікітін завоював срібну медаль у стрибках у висоту з показником - 2,18 м. Він поступився італійцю Стафеану Соттіль, результат якого - 2,20 м.

Читайте також: Два українських легкоатлети здобули "срібло"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Аліна Шух завоювала бронзову медаль у семиборстві. До передостаннього виду, метання списа, вона йшла 11-ою, проте особистий рекорд (54,57 м) вивів її на четверте місце. А після забігу на 800 метрів вона зуміла піднятися ще вище і замкнути трійку призерів (5896 очок). Перемогла з рекордом чемпіонатів швейцарка Жеральдін Рукштуль – 6037. Австрійка Сара Лаггер була другою - 5992.

Незабаром відбудеться заключний день юнацького чемпіонату світу. За медалі боротимуться ще двоє українців Владислав Малихін у стрибках з жердиною та Анастасія Бризгіна в бігу на 200 метрів.