Сьогодні вранці на літньому майданчику кафе "Вінтаж" у Вознесенську Миколаївської області застрелили 46-річного місцевого кримінального авторитета.

Про це повідомили в центрі громадських зв'язків Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області.

У той час як загиблий розмовляв з дівчиною, невідомий з кущів вистрілив у нього два рази з мисливської рушниці. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Недалеко від місця події міліція знайшла гладкоствольну мисливську рушницю, з якої і був застрелений загиблий.

Читайте також: СБУ затримала двох торговців зброєю у Ірпіні (фото)

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Встановлено, що вбитим є Сергій Красногорський, 1969 року народження, відомий у кримінальному світі як "Красний". Чоловік двічі притягувався до кримінальної відповідальності за порушення вимог чинного законодавства у сфері незаконного обігу наркотиків, а також за зберігання незареєстрованої зброї.

У 2014 році Красногорський допомагав колишньому меру Вознесенська Юрію Гержової вести виборчу кампанію під час виборів у Раду.

Зараз на місці злочину працює слідчо-оперативна група та експерти. Міліція встановлює особу зловмисника і розшукує свідків вбивства.