Для путінського режиму будівництво моста в Крим набуває великого значення.

Таку думку висловив старший науковий співробітник Інституту євроатлантичного співробітництва в Києві Андреас Умланд, переїдає "Апостроф".

За його словами, легітимність путінського режиму багато в чому залежить від успіхів на кримському напрямку, оскільки до цих пір для зміцнення влади Путіна анексія півострова відігравала велику роль.

"Якщо розвиток Криму не сприйматиметься як успіх, це відіб'ється на легітимності режиму. У цьому вибухонебезпечність ситуації. Для Кремля в Криму ставки дуже великі: якщо міст не побудують, стратегічне майбутнє Криму буде під питанням", - зазначив експерт.

У цій ситуації Кремль буде готовий йти на найрадикальніші заходи, аж до повномасштабного наступу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Умланд в одній зі своїх статей пояснив, що Путін в разі невдачі з мостом будь-якими засобами доб'ється сухопутного коридору в Крим.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що будівництво керченського моста з Росії в окупований Крим мало того, що істотно вдарило по кишенях пересічних платників податків, так ще й загрожує залишити бездомними чимала кількість людей.