Сьогодні на Майдані в Києві проходила акція за участю "Правого сектора". Про це повідомляє Vlasti.net.

Люди з плакатами організації прийшли на головну площу столиці, щоб висловити невдоволенням наявній владі.

Під час заходу між представниками організації "Стратегічний союз громадянської України" та активістами "Правого сектора" зав'язалася бійка через розбіжності у поглядах на події на Донбасі. Вони відбирали один в одного плакати і знищували їх.

Станом на 14:15 "віче" вже завершилося. Мітинг був нечисленний, підтримати "Правий сектор" прийшли не більше, ніж сто чоловік.

Матеріал по темі: "Правий сектор" кличе на мітинг проти влади

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прес-секретать організації Артем Скоропадський зазначив, що такий захід організації не анонсувала.

"Ми не анонсували ніде, ні на сайті, ні в співтоваристві, цю акцію. Ми вдячні за будь-яку підтримку, от тільки в організаційному сенсі все було незрозуміло", - пояснив Скоропадський.

Днями лідер організації Дмитро Ярош зазначив, що акції активістів ПС у формі пікетування державних і адміністративних будівель в регіонах закінчились і продовжаться в іншому форматі.

Нагадаємо, що раніше в організації заявляли, що на вівторок, 21 липня, призначений екстрений з'їзд організації та мітинг на Майдані, на якому буде виступати лідер організації Дмитро Ярош.