Сьогодні у Тячівському районі Закарпатської області зафіксували чотири землетруси. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"За інформацією відділу сейсмічності Карпатського регіону-сейсмічної станції "Ужгород на відстані близько 120 кілометрів від міста Ужгорода, а саме в районі міста Тячів, зафіксовали чотири підземні поштовхи без негативних наслідків", - йдеться у повідомленні.

Експерти підкреслили, що між поштовхами був інтервал.

"Так о 13:57 зафіксовано підземний поштовх силою 1,7 балів, о 14:31 -3,4 бали, о 15:24 та 15:32 - поштовхи силою по 2 бали за шкалою Ріхтера", - написали робітники ДСНС.

Матеріал по темі: Жертвами землетрусу в Китаї стали двоє людей

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Місцеві жителі розказали, що поштовхи відчули в місті Тячів та населених пунктах Терново, Нересниця, Криве та Добрянське Тячівського району.

Нагадаємо, що найбільш потужний землетрус на території України стався 22 листопада 2014 року, коли природнє явище докотилось з Румунії до Одеси. Тоді зафіксували землетрус А 15 липня місто чудом оминув землетрус з болгарської Варни.