Вчора вночі в Одесі на вулиці Азарова автомобіль без номерів збив директора Одеського кінофестивалю та швидко зник з місця злочину.

Про це в Facebook повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі.

Це сталося біля клубу "Отрада бич клаб", де проходила фінальна вечірка, присвячена закриттю фестивалю. У пішохідній зоні біля шлагбаума знаходився Mercedes. Коли перехожі попросили водія виїхати за шлагбаум, він натиснув на газ і наїхав на директора "Українського кінофестивалю" Сергія Ященка, який стояв поруч.

За словами Саакашвілі новий чорний Mercedes без номерів втік з місця події на очах у міліції.

"Місцеві міліціонери з першої хвилини почали приховувати деталі події і замітати сліди. Так як це завжди відбувалося в минулому. І я, і начальник Управління внутрішніх справ дуже серйозно налаштовані", — повідомив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: В Одесі стартує міжнародний кінофестиваль

Губернатор Одеської області також запевнив, що злочинця обов'язково знайдуть, а корумпованих міліціонерів покарають.

"Не дозволимо відмазати, як це завжди відбувалося з мажорами досі. Старі методи з новою владою Одеської області не пройдуть! Не на тих нарвалися!", — підкреслив голова Одеської державної адміністрації.