Наша 14-річна співвітчизниця Соломія Лук'янець здивувала всіх силою свого неймовірного голосу на німецькому аналогу шоу талантів "Голос. Діти" в Німеччині.

Соломія є племінницею відомої оперної діви та солістки Національної Опери України Вікторії Лук'янець. Дівчинка народилася і зростала в сім'ї потомствених музикантів, тому співати почала з раннього дитинства.

Соломія брала участь у багатьох регіональних та міжнародних конкурсах, на яких займала призові місця. Вона посіла перше місце в популярному конкурсі "Дитяча Нова Хвиля 2009". Юна вокалістка також стала фіналісткою вокального телешоу "Голос. Діти " в Україні на початку 2013 року.

Читайте також: У Львові даватимуть академічні концерти для малюків

На шоу в Німеччині Лук'янець представила на суд журі відому пісню "Con te partirò"/"Time To Say Goodbye" Андреа Бочеллі і Сари Брайтман на двох мовах - італійською та англійською.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що тітка Соломії, народна артистка України Вікторія Лук'янець, зробила за останні вісім років запаморочливу співочу кар'єру. Вона виходила на сцену знаменитого міланського театру "Ла Скала" вже більше двадцяти разів. Оперна діва дуже відома і затребувана за межами України.