У Держдумі РФ звинуватили прокурора Криму Наталію Поклонську в участі в антиросійській змові.

Про це пишуть "События Крыма".

Подібне звинувачення Поклонській висунув депутат від КПРФ Валерій Рашкін. На думку Рашкіна, спроби узаконити в Росії особливий статус нащадків царської династії Романових є антиконституційною діяльністю.

Читайте також: Зречення Миколи ІІ не має юридичної сили - "прокурор" Поклонська (відео)

"Хтось у черговий раз намагається розіграти в Росії монархічну "карту". Не виключено, що ця гра ведеться кланом Ротшильдів, з яким пов'язані, так звана, велика княгиня Марія Кирилівна і її син Георгій Михайлович. Мені здається, російські спецслужби повинні поцікавитися у Поклонської, хто надихає її цими надзвичайно сумнівними ідеями", - заявив Рашкін.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Поклонська на акції, присвяченій останньому російському імператору Миколі ІІ, заявила, що його зречення від престолу в розпал лютневої революції 1917 року не має ніякої юридичної сили.