По дорозі до Києва на сесію народний депутат України Олег Петренко, обраний по 194-му округу із центром у Черкасах, зробив фото з лелекою, який стояв на узбіччі траси.

Про це він повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

"Учора, повертаючись додому, помітив знову дивного лелеку. Розвернувся, під'їхав, став просто біля нього, а він хоч би шо собі! Незворушно стоїть! Уже встигла думка майнути: навіщо хтось опудало лелеки на узбіччі траси поставив? Але, вийшовши з машини, переконався, що лелека живий-здоровий, тільки дивний якийсь", - розповідає Петренко.

Читайте також: Викрили нарколабораторію нардепа Ланьо, яку маскували під пельменний цех

Фото симпатичного птаха настільки сподобалося користувачам, що у соцмережі пост нардепа про лелеку отримав майже 400 лайків та два поширення. Ось він – успіх!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Познайомились із ним поближче, селфі зробили. Коли вже зовсім дістали його, то він злетів і сів знову біля самого узбіччя дороги, але за десяток метрів від машини. Хтось ще звертав увагу на це чудо в пір'ї по дорозі на Київ?", - ділиться Олег.