Мінімальну зарплату в Україні можуть підвищити в 2018-2019 роках.

Про це сказав міністр соціальної політики України Андрій Рева, передає прес-служба відомства. Зокрема, вказується, що українська влада в переговорах з МВФ зачіпає питання підвищення мінімальної зарплати.

"Цей показник не буде переглядатися тільки в 2017 році, а в 2018-2019 роках буде підвищуватися з урахуванням можливих негативних наслідків. Ми довели розрахунками необхідність підвищення мінімальної зарплати", - сказав Рева.

Також чиновник запевнив, що темпи зростання зарплати будуть вище, ніж темпи інфляції.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що пенсії в Україні піднімуть, тільки якщо парламент підтримає пенсійну реформу. Прем'єр тут же додав, що готовий нести повну відповідальність за реформу, як тільки парламент проголосує за неї. У разі невдачі реформи пригрозив навіть піти у відставку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще