Психологи запропонували новий вид реабілітації українських військових, які повертаються зони АТО – лікування бджолами.

Про це повідомляє 24 канал.

Нову методику вже випробували, а про її лікувальні властивості вже розказали вояки. Вони та лікарі повідомляють по позитивний результат.

"Раніше було важко засинати. А тепер стало краще. Жужжіння бджіл присипляє", — ділиться боєць батальйону "Київська Русь" Валерій.

У рамках нового лікування солдати повинні спати на ліжку, яке стоїть на вуликах. Психологи впевнені, що процедура сприяє відновленню нервової системи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В них сон короткочасний, дуже в багатьох людей є тремор рук. Після апітерапії це дуже зменшується. Дуже гарні результати", - розповіла психолог Ірина Андрушек.

За безкоштовною допомогою волонтери звернулись до пасічників — ті не відмовили. Мінімальний курс лікування — 21 сеанс.

Читайте також: Бійці АТО малювали і відпочивали на березі Азовського моря (фото)

Нині до пасічника їдуть бійці з усієї України. Тут уже оздоровились близько півсотні військових. Окрім певних нервових розладів, смугасті медики лікують астму, ревматизм і гіпертонію.

Нагадаємо, бійців АТО лікують спілкуванням з дельфінами.