Декілька заарештованих втекли із ізолятора тимчасового утримання Краснолиманського міськвідділу міліції у Донецькій області вчора, 19 липня. Для цього вони здійснили напад на міліціонера.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

"О 15:35 за попередньою змовою кілька затриманих скоїли напад на чергового ізолятора тимчасового утримання Краснолиманського міськвідділу. Міліціонеру нанесені тілесні ушкодження. Кільком заарештованим, які утримувалися в ІТТ за крадіжки та незаконне заволодіння транспортними засобами, вдалося втекти", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Російські "терористи" утекли до Львова

Весь особовий склад Краснолиманського міськвідділу міліції підняли по тривозі та ввели оперативний план "Перехоплення".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Згідно останньої інформації, у результаті оперативно-розшукових заходів близько третьої години ночі двох із утікачів - затримали.

"Правоохоронці виявили підозрюваних, 1993 і 1995 років народження, в одному з сіл Краснолиманського району, під Святогірському в ході відпрацювання кола їх знайомств. Фігуранти ховалися в однієї зі своїх знайомих", - розповіли у прес-службі.

Пошуки решти арештантів - тривають.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статею "Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти" Кримінального кодексу.