Водія чорного Mercedes, який в ніч на неділю збив директора Одеського кінофестивалю Сергія Ященка, виявили і затримали правоохоронці.

Про це написав у своєму Facebook голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

Губернатор також повідомив, що міліціонери, які хотіли "зам'яти" справу, будуть нести відповідальність.

"Знайшли машину, яка наїхала на директора кінофестивалю, і затримали водія. Зараз порушуються справи на міліціонерів, які хотіли зам'яти справу. Браво Лорткіпанідзе! І так має бути кожного разу", - написав Саакашвілі у своєму Facebook сьогодні вночі.

Раніше голова облдержадміністрації повідомив, що в ніч на неділю, 19 липня, Mercedes без номерів збив директора Одеського кінофестивалю і зник з місця події. Все це, за словами губернатора, відбулося на очах у міліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Директора Одеського кінофестивалю збило авто без номерів

Нагадаємо, 18 липня в Одеському театрі музичної комедії відбулося закриття 6-ого Одеського кінофестивалю. Під час церемонії оголосили переможців у відповідних номінаціях.

Головний приз глядацьких симпатій отримав турецький фільм "Мустанг", який зняла турецька режисерка Деніз Гамзе Ергювен. Найкращим українським повнометражним фільмом стала стрічка "Пісня пісней" від Єви Найман. Також фільм отримав премію за версію жюрі.

Найкращою акторкою стала ізраїльтянка Тамар Алкан за роль у стрічці "Людина в стіні". Спеціальний диплом журі Національного конкурсу отримав Остап Костюк, автору документальної стрічки "Жива Ватра".