Міністерство закордонних справ відреагувало на останній скандал із посольствами перевірками українських дипломатів, щодо яких надходять скарги громадян.

Про це повідомляє видання "Європейська правда", із посиланням на власні джерела в МЗС та користувачів соціальних мереж.

"Вчора мені дзвонив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Я серйозно. Уточнив деталі, вибачився за поведінку співробітника. Сказав, що будуть працювати над ефективністю роботи посольства. Офіційний відповідь на скаргу отримаю через тиждень. Так сказав міністр", - розповіла Марина Чепурна, що живе в Німеччині, на своїй сторінці Facebook.

Читайте також: В Україні з'являться почесні торгові аташе

Дівчина зізналась, що міністр був жорстко налаштований проти співробітника, який некоректно спілкувався із відвідувачами та відмовлявся виконувати свою роботу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Як мені здалося, співробітнику хана", - написала вона.

7 червня вона стала учасницею конфлікту в консульському відділенні українського посольства в місті Бонн, куди поїхала оформляти документи, але зіткнулася із некоректною поведінкою консульських працівників.

11 червня від МЗС прийшов відгук, що її скраг розглянуть, але дипломати так і не вийшли на зв'язок, до цього дзвінка.