Міліція шукає біглого озброєного солдата, який самовільно пішов з поста під час охорони будівлі Міноборони.

Вчора, 19 липня, близько 04.30 втік один з солдатів, який ніс караул з охорони Міністерства оборони на пр-ті Повітрофлотському, 6. З собою він узяв автомат Калашникова "АКСУ" калібру 5.45 мм з повним патронів магазином. Втікачем виявився солдат термінової служби Руслан Яковлєв.

"Швидше за все солдат спробує поїхати до себе на малу батьківщину, до Одеси. Він не характеризувався як агресивний і не був помічений у конфліктах, тому, думаю, проблем з ним не буде. І його скоро знайдуть. Передбачають, що він втік через родині негаразди", - розповів "Знай" помічник міністра Міноборони Олексій Чернобай.

Читайте також: 18 країн проведуть масштабні військові навчання на Львівщині

Прикмети: на вигляд 22 роки, зріст 180 см. Був одягнений у камуфляжну форму військовослужбовця пісочного кольору.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Усім, кому відомо про місцезнаходження солдата, просимо повідомити за телефонами: "102", (048) 779-42-02 (чергова частина ГУМВД України в Одеської області) або у найближче відділення міліції.