Вченим вдалося довести шкоду перегляду порнографії. Захоплення дорослими фільмами з часом призводять до того, що у чоловіка пропадає сексуальний потяг до реальної жінки.

Як показує статистика, в інтернеті кожен день за секунду переглядають порно відео близько 30 тисяч чоловік. А на один сайт pornhub заходять близько 64 мільйонів на день.

Залежність від порнографії деяких людей і вчених лякає вже давно, так як порно ролики тягнуть за собою зникнення сексу з життя людей.

Організатори одного порно ресурсу вважають, що чим частіше людина дивиться подібні відео, тим швидше у нього виробляється стійкість. Те, що раніше ми називали збудження, через деякий час перестане задовольняти сексуальні потреби людей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фахівці в області сексу провели експеримент в 1988 році, де брали участь 160 осіб. Серед них були чоловіки і жінки, які протягом шести тижнів по годині в день дивилися порнографію. Вже на сьомому тижні експерименту добровольців попросили оцінити власні відчуття щастя і задоволення партнером. У підсумку, після опитування вчені з'ясували, що більшість з учасників були не задоволені реальним статевим зв'язком.

Варто враховувати той факт, що в 88 -му році порнографія не була так поширена, як в сучасному світі. Тому виходячи із сумних висновків вчених можна зрозуміти наскільки ускладнилася ситуація в наш час.

Перегляд порнографії фахівці прирівнюють до залежності, від якої потрібно поступово позбавлятися.

Дорослі фільми можна переглядати разом зі своєю коханою, в підсумку взяти щось з фільму і застосувати для себе. Після того, як ви частіше будете дивитися разом ролики у чоловіків з часом пропадає тяга до віртуальних задоволень. До порнографії можна поставитися як до мистецтва, яким краще не зловживати.

У деяких країнах через перегляду порнографії впала народжуваність, почастішали розлучення і розставання закоханих пар. Тому, щоб уникнути не тільки до проблем сексуальним потягом і не втратити стосунки від порнографії медики рекомендують відмовитися від порно або переглядати його в самих рідкісних випадках.

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що інтернет порнографія знижує інтерес до своєї пасії, тому дорослі фільми можна назвати руйнівниками відносин і статевого акту.
На цю тему можна знайти безліч висновків вчених, деякі з них стверджують, що порнографія знижує шанси знайти супутника для життя. Теж саме можна сказати і про соціальні мережі. Смартфони забирають наш час, тому власник гаджету рідше ходить на побачення і ставить за мету створити сім'ю.