У Москві активісти провели театралізовану акцію "Марш ватників".

Близько 10 активістів зібралися поряд з оглядовим майданчиком на Воробйових горах і "протролліли" шанувальників президента Росії.

Фотозвіт з акції виклав у своєму ЖЖ блогер Філіп Кірєєв.

Головною діючою особою дійства став чоловік у масці з обличчям Путіна. Одна з активісток вдягла футболку з портретом голови Росії.

Читайте також: На Майдані грузини протестують проти російської агресії

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В руках учасники акції тримали георгіївські стрічки і плакати з іронічними гаслами: "П'ята колона, зустрінемося на мосту", "Путріоти за скрепосне право", "Залізна завіса - головна скрепа".

У ході перформансу активісти обмазували один одного коричневою фарбою з банки з написом "норма". За словами блогера, це був шоколад.

Під час ходи учасників акції затримали поліцейські. Порушникам закидають "порушення встановленого порядку організації або проведення зборів, мітингу, ходи, демонстрації або пікетування".