Сьогодні бійці АТО на сході країни відпрацьовували вогневу майстерність під пекучим літнім сонцем.

Фото тренувань опублікував на своїй сторінці штаб АТО у Facebook. Практичні заняття з вогневої підготовки відбулись на військових стрільбищах частин та підрозділів на артемівському напрямку.

"Під час занять військовослужбовці вправляються у влучності стрільби, перевіряють надійність та точність штатного озброєння, відпрацьовують групові вправи зі стрільби із різноманітних положень та в різних умовах, вивчають особливості застосування та характеристики вогневого ураження наявних зразків зброї та боєприпасів, закріплюють основні правила поведінки зі зброєю в бою чи під час виконання інших бойових завдань", - йдеться у повідомленні.

Матеріал по темі: Генштаб розробив новий нагрудний знак "Учасник АТО" (фото)

Командуванням військових підрозділів під час стрільб особливу увагу звертає на дотримання підлеглими вимог та заходів безпеки, передачу практичного досвіду від більш досвідчених воїнів новому поповненню, особливостям орієнтування на місцевості та вірному наданню командирами цілевказівок, а також психологічної готовності військовослужбовців до дій в умовах сучасного бою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що українські військові утримують бойові позиції в зоні АТО незважаючи на посиленні атак з боку терористів "ДНР" та "ЛНР".