Росію санкції вже зовсім замучили і там вирішили дозволити населенню легально виготовляти самогон, щоб народ не піднявся на бунт без імпортного алкоголю.

Новий закон набрав чинності з початку липня і таким чином там дозволили легально виготовляти самогон і віскі. Як повідомляє ТСН з посиланням на РБК, у РФ запрацював ДЕСТ для "дистиляту зернового", який фактично легалізує виробництво будь-яких дистильованих напоїв із зерна.

Повідомляється, що раніше полиці магазинів у Росії були заповнені імпортним алкоголем, однак внаслідок санкцій влада вирішила піти на такий крок.

Раніше у РФ існували ДЕСТ для виробництва дистилятів із винограду — бренді і коньяків, а самогон імпортували російські компанії, які налагодили його виробництво за кордоном.

Читайте також: Російський депутат запропонував заборонити відпочивати в Туреччині й Таїланді

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, через кризу росіяни стали у чотири рази більше купувати самогонні апарати та відвідувати курси самогоноваріння.