Експерти з Британської асоціації з переробки відходів назвали продукти, які найбільш складно використати для повторної переробки.

За інформацією BBC, очолюють рейтинг чіпси Pringles. Упаковку цього продукту найскладніше переробляти, адже вона складається з різних матеріалів: металевої основи, пластикової кришки, захисної металевої плівки і стисненого фольгою картонного циліндра.

Екологи повідомили, що матеріали такої упаковки важко від'єднати один від одного. Однак представники Pringles відповіли, що компанія турбується про навколишнє середовище, а їхня фірмова баночка дозволяє довше зберігати чіпси.

"Pringles. Ці штуки... кошмар, неможливо відокремити різні частини", - поділився емоціями голова асоціації Саймон Еллін.

На другому місці у рейтингу "ворогів екології" опинився спортивний напій Lucozade Sport. Пляшки цієї води не розпізнає комп'ютер, і їх доводиться переробляти вручну.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, до списку упаковок, які важко переробити, потрапили чистячі засоби в пляшках зі спреєм, пластикові лотки та пляшки з-під віскі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у майбутньому раціон людей зміниться, але стане не менш корисним.