17 липня минулого року стався крах пасажирський літака Боїнг-777, який здійснював рейс MH17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), під Торезом Донецької області.

Того ж дня з'явилися моторошні кадри того, як терористи "ДНР" розбирають речі загиблих пасажирів і шукають їх паспорти. Це шокувало світову громадськість.

Після трагедії, в якій загинули 298 осіб, в основному жителі Нідерландів та Малайзії, міжнародна ізоляція Росії і президента Володимира Путіна посилилася. Світові ЗМІ у процесі розслідування трагедії і появи все більших доказів російської участі в трагедії публікували сатиричні статті та карикатури проти Путіна.

Світові каррікатуристи зображують Путіна як печерну людину, у якого руки по лікоть у крові. Невід'ємним атрибутом будь-якого сатиричного зображення лідера Росії є військова техніка, якою він особисто керує.

Читайте також: Авторів фото "Бука", який збив Боїнг-777, вивезли з Донбасу

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Британські журналісти від імені родичів загиблих готують колективний позов проти лідера Росії, а Нідерланди, Малайзія і Україна наполягають на створенні міжнародного трибуналу по злочину. Росія і особисто Путін витсупают категорично проти такого суду.

Минулого тижня, після публікації уривка розслідування голландських експертів щодо падіння Боїнга, в якому говориться, що пасажирський літак збили з російського "Бука", Путін особисто зателефонував прем'єр-міністру Нідерландів і звинуватив у "політизації розслідування".