У Росії місцева влада вирішила піднімати економіку хресною ходою.

Так, в Архангельську організували хресну хіду, яка, як сподіваються, зможе підняти економіку краю. Як повідомляє ІА FlashNord, хіда пройде в рамках святкування 25-ліття канонізації святого праведного Іоана Кронштадтського.

Паломників привезли на спеціальному поїзді, у складі якого є вагон-храм, який призначений для проведення спільних служб. Вже відразу після прибуття на пероні був відслужений подячний молебень. Мер Архангельська упевнений, що саме хресної ходи не вистачало економіці його краю і незабаром регіон розквітне.

Читайте також: У Росії легалізували самогоноваріння

"Думаю, що Архангельська земля відразу піде духовно і економічно вгору, тому що по-іншому не буває. Місто Архангельськ з моменту своєї освіти носить ім'я святого Архангела Михайла. Нам дуже пощастило, що навіть у смутні радянські часи, коли були спроби перейменувати наше місто, архангел Михайло не дав це зробити, і ми живемо під його заступництвом", — заявив губернатор Віктор Павленко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще