Сьогодні в селі Сокирниця Хустського району Закарпатської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Volkswagen Caddy. В результаті зіткнення авто з електроопорою загинув водій.

До міліції надійшло повідомлення про те, що в Сокирниці, біля одного з кафе, водій автомобіля Volkswagen Caddy зіткнувся з електроопорою - машина перекинулася і впала на дах.

Співробітники Хустської Державної автоінспекції оперативно прибули на місце події. Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Volkswagen Caddy, рухаючись вулицею Центральною в напрямку Хуст не впорався з керуванням.

Читайте також: ДТП у Львівській області: постраждали четверо дітей

В результаті аварії водій авто помер на місці від отриманих травм. Пасажир, який їхав з ним в автомобілі, не отримав жодних тілесних ушкоджень і відмовився від медичної допомоги.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Зараз міліція проводить перевірку за фактом ДТП.