Підрозділ Міжнародної служби порятунку "Дорожній патруль" надає постраждалим у ДТП правову та невідкладну допомогу.

У Києві працюють 38 машин міжнародної громадської організації "Міжнародна служба порятунку 911", розповів президент служби Павло Диба, передає Киев Сегодня.

За словами голови служби, "Дорожній патруль" функціонує вже 19 років.

Читайте також: Правопорушень в Києві поменшало на 30% - патрульна поліція

"Кожен наш інспектор спеціалізованого загону допомоги учасникам дорожнього руху "Дорожній патруль" має міжнародну кваліфікацію полісмена. У нього є формений одяг, який також легалізований в Україні. Напис "Police rescue" держава дозволила нам використовувати в 2011 році, і у нас навіть є патент на це слово", - зауважив Диба.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він також додав, що у функції представників служби порятунку входить допомога постраждалим в ДТП. Інспектори "Дорожнього патруля" надають постраждалим першу медичну, технічну та протипожежну допомогу, а також вирішують юридичні питання.

"Зараз в нашій організації майже 96 тисяч осіб, з них близько 4 тисяч інспекторів, і вони працюють спільно з новою патрульної поліцією України", - повідомив Диба.