25 липня у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту відбудеться сеанс одночасної гри з шахів між чинною чемпіонкою світу з шахів серед жінок Марією Музичук та військовими АТО.

Про це повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Турнір почнеться о 12 годині за адресою вулиця Клепарівська, 39. Подія присвячена Міжнародному дню шахів, який відзначається 20 липня з 1966 року з ініціативи Міжнародної шахової федерації.

Читайте також: На Київщині на базі Нацгвардії створили дитячий табір (фото)

Нагадаємо, раніше повідомляли, що воїни АТО на базі Нацгвардії створили дитячий табір "Редюіт" в лісі Переяслав-Хмельницького району Київської області. Хлопці-військові працюють там "вожатими". У дітей проходять такі ж, як у наших солдатів, навчання. Вони риють окопи для стрільби лежачи, метають гранати, збирають-розбирають автомат Калашникова, вчаться надавати меддопомогу. Перебування для дітей, чиї батьки беруть участь в проведенні АТО, безкоштовне.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще