Студія Universal Pictures опублікувала на YouTube фінальний трейлер пригодницького фільму "Мумія" із Томом Крузом у головній ролі.

Головним злом стрічки стане донька фараона та могутня чаклунка Аманет, яка прокинулась після багаторічного сну, щоб повернути владу. Їй протистоятиме герой Круза - Нік Мортон.

Слоган фільму "Щоб перемогти монстра, потрібен інший монстр" натякає на те, що Мортон отримає для битви із мумією надлюдську силу.

Роль головної антигероїні виконала Софія Бутелла, яка засвітилась у кримінальному бойовику "Kingsman: Таємна служба". У фільмі режисера Алекса Куртцмана зіграли також Рассел Кроу та Аннабелль Уолліс.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Українські глядачі побачать нову "Мумію" 8 червня цього року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", студія Warner Bros. опублікувала фінальний трейлер супергеройського фільму "Диво-жінка".