Американська співачка Дженніфер Лопес спровокувала довжелезну чергу у дамську кімнату під час благодійного вечора фонду Robin Hood Foundation.

А все тому, що пані, яка має статус зірки світової величини, зачинилася в туалеті на 20 хвилин, передають західні таблоіди.

За тим, аби ніхто сторонній не зайшов у вбиральню, уважно слідкувала охорона співачки, стоячи біля дверей. Компанію їм склав і бойфренд артистки Алекс Родрігес, який є засновником фонду. Він увесь час дивився в телефон і не зважав на інших.

За той час, що Лопес знаходилася в туалеті, до нього вишикувалася чимала черга, у якій, серед інших, були й більш шановані зірки, ніж Джей Ло. Жінки спочатку подумали, що в дамській кімнаті знаходиться Хілларі Клінтон або інша високопоставлена ​​особа.

За інформацією преси, на заході, крім Лопес, були присутні Ллойд Бланкфейн, Генрі Кравіс, Кеннет Гріффін, Джеб Буш, Елі Меннінг, Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс. Перед гостями виступили Майлі Сайрус, Кріс Мартін та інші виконавці.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Усього на вечорі вдалося зібрати майже 55 мільйонів доларів, які спрямують на благодійність.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Дженіфер Лопес учетверте зібралася заміж.