Дочка РЖД "Федеральна вантажна компанія" протягом двох тижнів виведе всі вагони з території України.

Як пишуть російські ЗМІ, РЖД потрапила під українські санкції, тому змушена виводити вагони з України. "Завершують рейси ті вагони, які рухалися в Україні, ті вагони, які там були, порожні, відправляються в Росію. Ніяких проблем з цим не бачимо. За фактом завершення цих операцій ми припинимо діяльність на території України", - заявив генеральний директор ФГК Олексій Тайчер.

За його словами, цей процес займе близько двох тижнів. Всього в Україні знаходиться 6 тисяч вагонів. Росіяни почали їх виводити, як тільки дізналися про санкції.

Тайчер уточнив, що всього обсяг перевезень з Україною знаходився на рівні 5% від загального обсягу перевезень російської компанії.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в 2016 році з території окупованого Донбасу до Росії вивезли понад 940 тис. тонн кам'яного вугілля антрацитної групи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще