Слона на автомийці могли спостерігати жителі Чернівців.

Тварину поливали водою зі шлангу неподалік від торгового центру "Екватор". Очевидці навіть зняли цей процес на відео та поділилися ним з місцевим виданням "Чернівецький промінь".

Судячи з кадрів, слону неабияк подобалися водні процедури. Що ж стосується випадкових свідків, то вони були дуже здивовані, побачивши на автомийці такого "клієнта", і не приховували свого захоплення.

Згодом у коментарях під відео користувачі написали, що слон – артист цирку, який незабаром розпочне гастрольні вистави в місті.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на столичній Оболоні з'явилася оригінальна квіткова композиція у вигляді зеленого слоненяти. Він знаходиться на клумбі на перетині пропекту Бандери і проспекту Героїв Сталінграда.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще