Шведська компанія Saab презентувала на оборонній виставці в Сінгапурі модифікований неатомний підводий човен A26.

Як пише Defence News, унікальність підводного човна в тому, що це перша в світі неатомна субмарина, на якій встановлено вертикальні ракети системи "Томагавк". На виставку шведи привезли модель секції підводного човна з трьома циліндрами, в яких по шість вертикальних осередків.

Після установки такої секції водотоннажність судна збільшується на 400 - 500 тонн. Керівник відділу маркетингу компанії Kockums Гуннар Олунд зауважив, що подовження модуля дозволить демонструвати гнучкість при виконанні місій.

Крім ракет, на цьому модулі можна розміщувати підводні безпілотники.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що якщо систему протиракетної оборони США в Польщі оснастять ракетами Tomahawk, то всі стратегічні об'єкти європейської частини Росії опиняться в небезпеці.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще