У Росії в Ленінградській області в місті Гатчина затримали інструктора-мінера танкового батальйону "Август" Олексія Степана з невизнаної "Луганської народної республіки". Під час затримання у нього виявили та вилучили тротил і гранату.

Про це повідомляє місцеве видання.

Мінера затримали 16 липня близько входу в обласну Дружносельскую психіатричну лікарню. Співробітники Центру "Е" в ході обшуку його автомобіля знайшли 200 грам тротилу, осколкову гранату і пістолет.

Читайте також: У Москві на "Марші ватників" затримали "Путіна" (фото, відео)

Відзначимо, що Степана вже затримували раніше. Наприкінці червня 2015 в його квартирі правоохоронці знайшли пістолет, набої до пістолета і до автомата Калашникова, десять професійних детонаторів і 1,5 кілограма вибухівки C-4. Того разу поліція порушила справу про незаконне зберігання зброї та боєприпасів, але суд вирішив не відправляти його за грати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Товариш по службі Степана з батальйону "Август", розповів, що Олексій перебував на сході України з жовтня 2014 по квітень 2015 року.